Volwassene in balans

Home  /  Sessies  /  Volwassene in balans

Volwassene in balans

Een balanssessie is geen quick fix. We gaan samen aan de slag en ik verwacht van jou ook een actieve deelname. Vanuit je eigen kracht gaan we werken aan de dingen die jou tegenhouden, waar je tegenaan loopt. We gaan er voor zorgen dat je weer verder kunt op jouw pad.

Tijdens de sessie zullen we voelen en ervaren wat jouw lichaam en energie te vertellen hebben. Ik fungeer als je coach en help en ondersteun je daar waar nodig.

Ik voel precies waar je energie goed stroomt en waar verbetering mogelijk is. Een emotionele blokkade kan zich bijvoorbeeld uiten in fysieke pijn. De emotie is dan ons uitgangspunt. Ik coach je de juiste richting op, maar jij hebt de touwtjes in handen. Ik wijs je de weg, lopen doe je zelf. Maar je loopt niet alleen, ik ben bij je en geef je soms een klein duwtje in de juiste richting als dat nodig is.

We ontdekken via deze weg samen wat jouw kracht is om weer in balans te komen. De één is een voeler, de ander visueel ingesteld en weer een ander heeft de ideale ademhalings-skills. We ontdekken jouw kracht en ik leer je dit in te zetten om weer in contact te komen met je innerlijke zelf, je hart. Zo komen we te weten wat je op fysiek, emotioneel of spiritueel vlak nodig hebt om te komen waar je wilt zijn.

Klik hier voor meer informatie over de regels omtrent Covid-19

Waar kun je een balanssessie voor inzetten

Eigenlijk voor alles. Zie het maar als een APK van je lichaam en energiesysteem. Een balanssessie  kan ook een behandeling met reguliere geneeskunde aanvullen.

Een paar voorbeelden:

  • Belemmering door hooggevoeligheid; je bent prikkelgevoelig en kunt dit moeilijk verwerken.
    Ik kan je hier vanuit mijn eigen ervaring veel over leren. Ik leer je de hooggevoeligheid te gebruiken en in je voordeel te laten werken.
  • Fysieke pijn; met energie kunnen we bepaalde fysieke klachten verlichten. Wat kapot is kan energie niet maken, maar we kunnen het wel met energie verlichten.
  • Chronische klachten en ernstige ziekten; zoals gezegd kan energie niet heel maken wat kapot is. Balanssessies kunnen naast het reguliere traject en/of medicatie wel helpen om de pijn te verlichten, verzachten en je helpen te ontspannen.
  • De draad even kwijt: In deze snelle wereld kan het zijn dat je de draad even kwijt bent. Een burn-out, overspannen, hoe je het beestje ook wilt noemen. Het is vaak een wake-up call om anders met jezelf om te gaan. Veelal is het een gevolg van ‘teveel hooi op je vork nemen’, jezelf en je gevoel kwijt zijn, overspoeld raken en het allemaal niet meer zien zitten.
    Ik coach je weer terug naar jezelf. En dan niet naar je oude zelf, maar naar je nieuwe zelf; iemand die naar zichzelf en zijn lichaam luistert, die weet en voelt wat nodig is om in balans te blijven.
  • Stervensbegeleiding, rouw- en verliesverwerking; omgaan met de dood en alles wat daar bij komt kijken. De dood hoort bij het leven, maar kan wel beangstigen. Ik help je je angsten onder ogen te komen. Dit kan zijn vanwege je eigen aankomende dood, of omdat je iemand wil bijstaan tijdens dit stervensproces. Na het overlijden help ik je om te gaan met het verlies. Rouwen gaat niet in één dag. Het gemis is een leven lang aanwezig.
  • Spirituele groei; groeien op jouw pad van bewustzijn. Als ervaren lichtwerker en therapeut geef ik al vele jaren les in spirituele ontwikkeling. Ik loop graag naast je mee om je te leren je om dieper in jezelf te komen, afgestemd op de energieën van deze tijd. Je leert te groeien naar leven vanuit je hart in zachtheid en liefde. Vanuit de wijsheid van jouw innerlijke bron. Je leert om op een andere manier te aarden. Je leert ervaren hoe je bewustzijnsgroei via je lichaam gaat. Je leert verbinden met Aquariusenergie en haar symboliek, en hiermee te werken. Het 13-chakrastelsel is hier deel van. Je leert vanuit jezelf te werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Sessie 60 tot 85 minuten: € 73,50

Klik hier voor meer informatie over vergoeding door de verzekering van deze sessie.

Ervaringen van anderen

“Een afspraak bij jou is altijd bijzonder en nooit loopt het zoals we denken. Samen zijn we op ontdekkingsreis en iedere ontmoeting blijft bijzonder. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen. Bijzonder, anders dan anderen, dat ben jij. Iemand waarmee ik kan praten, iemand die me begrijpt, iemand met een hart vol liefde op dezelfde plek als ik. We vullen elkaar aan en versterken elkaar en dat maakt onze relatie voor mij in ieder geval heel BIJZONDER!!“
Agnetha

“Ariënne beschikt over super voelsprieten. Of ik nu in Ethiopie, Turkije of Nederland ben, Ariënne loodst me door een meditatie en de klachten in mijn knie zijn sterk verminderd! Echt super!!! En heel bijzonder om mee te maken!!“
Joanna

“Onzeker en regelmatig in paniek en dat terwijl ik zo mijn best had gedaan om te leren omgaan met mijn chronisch ziek zijn, mijn vechtscheiding en nog wat keien die ik op mijn rug mee torste. Maar zo ging het niet langer en werd daarom doorverwezen. Stapje voor stapje, laagje voor laagje, als ik er klaar voor was en met heel veel Ariënne liefde ben ik thuisgekomen bij mezelf! T ziek zijn voelt nu anders, mijn benen staan weer op de grond. Ik ben ik!  Het juicht weer in me, laat het groeien maar beginnen! Dank je wel Ariënne, voor dat, door mij niet in woorden uit te drukken, onschatbare iets!“

“Het voelt allemaal heel erg vertrouwd en ik voel mij erg op mijn gemak bij jou.“
Marianne

“ Na meer dan 40 jaar oorsuizen is de herrie nu gedempt!“
Nel

“Op t moment dat ik mijzelf voelde ‘gronden’ met jouw hulp werd het oorsuizen stil…“
Jaap

“Lieve Ariënne,
Wil je nog maar eens zeggen dat ik je zo’n mooi mens vind! En dat ik je dankbaar ben voor al je hulp die je me hebt geboden en alle verbindingen die je hebt gerealiseerd!“
Karin

“Lieve Ariënne, je ben een heel lief en warme respectvol persoon, ik wil jou bedanken voor alle begeleiding en tot de treden die ik nu al heb bewandeld, en mijn weg zal voorlopig ook nog wel door gaan, met jou begeleiding erbij. Ariënne je bent echt een lief mens.“
Esme

“Ik zag en voelde wat Ariënne vertelde in de meditatie en kon daardoor bij mij naar binnen en het werd weer een stuk duidelijker voor mijzelf…“
Trix