Ondernemen in balans

Home  /  Sessies  /  Ondernemen in balans

Ondernemen in balans, vanuit je hart

Als ondernemer ben je dagelijks met hart en ziel bezig met je bedrijf. Je houdt alle ballen in de lucht en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Door dat alles vergeet je soms dat je ook voor jezelf moet zorgen.

Om al die ballen in de lucht te houden heb je balans nodig. Balans om te blijven staan.

Ben je zelfstandig, dan komt er veel op je af. Tijdens het ondernemen groei je én kom je jezelf wel eens (flink) tegen. En dat is goed, dat zijn leermomenten en dat zorgt juist voor die groei!

Maar al dat balanceren, groeien en leren kan ook best lastig zijn. Ik fungeer daarom als jouw coach, je uitlaatklep. Een plek waar je jezelf kunt zijn, mooie momenten kunt delen, maar ook minder mooie, dingen waar je tegenaan loopt en waardoor je niet verder kunt.

We sparren op een rustige manier, kijken wat het in jouw lijf teweeg brengt en spreken jouw uitdagingen in het leven uit. Dat is ons beginpunt en vanuit daar gaan we aan de slag.

Even tijd reserveren voor jezelf, voor jouw APK. Dat kan op de behandeltafel, zittend op een stoel of tijdens een frisse wandeling. Waar jij je prettig bij voelt om aan jezelf te bouwen. Ik luister naar je en tijdens ons gesprek coach ik je. Ik zie hoe je energie stroomt en pik zo de rode draad uit je verhaal.

Met die rode draad gaan we verder. Ik begeleid je langs jouw ‘blinde vlekken’ en maak ze zichtbaar voor je. We ruimen de boel op! Maken ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen. We zoeken voor jou de beste manier om je energie te bewaren en dicht bij jezelf te blijven, óók in omgevingen met veel prikkels.

In je kracht staan vanuit je hart en beslissingen nemen vanuit je hart. Dat is waar we samen naartoe werken.

Als afronding van de sessie spreken we door hoe je (beroepsmatig) de opgedane ervaring praktisch in kunt zetten.

Voor wie is deze balanssessie

We spreken hier steeds over ondernemers en voor hen is deze sessie ook geschikt; ondernemers in de ruimste zin van het woord. Van zzp’ers tot directeuren.

Ook therapeuten die willen verdiepen in spiritualiteit en hierdoor krachtiger praktijk kunnen voeren en hun cliënten verder op weg helpen zijn welkom.

Of als je gewoon meer wilt weten over de energieën van deze tijd en verder wilt groeien in jouw bewustzijn. Je lichaam laat je via blokkades, die wij als ongemakken of zelfs als pijnlijk kunnen ervaren, voelen waar je uit balans bent geraakt. Regelmatig hoor ik mezelf zeggen: ‘Je hoeft er alleen maar van te houden, en het verzacht al.’ De tijd van oorzaak en gevolg is voorbij en in deze tijd mag op een zachte manier heling plaatsvinden.

Jouw eigen wijsheid is wijs! En daar wil ik samen met jou aan werken.

Balanssessie van 120- 150 minuten: € 95,- (excl. BTW)

Klik hier voor meer informatie over vergoeding door de verzekering van deze sessie.

Klik hier voor meer informatie over de regels omtrent Covid-19

Ervaringen van anderen

Je leerde mij om te vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid.
Nel

“Ik heb op mijn boeiende levenspad met meerdere therapeuten en coaches mogen werken, maar werken met Ariënne ervaar ik echt als heel bijzonder. 

Gronden bijvoorbeeld was voor mij altijd een heel tegenstrijdig iets waar ik niet geheel mee uit de voeten kon. Bij Ariënne viel dit eindelijk echt op zijn plek. Ariënne weet feilloos in te tunen op waar ik ben, weet me uit te nodigen dieper te gaan en ook los te laten. 

Hier heb ik zowel persoonlijk als zakelijk ontzettend veel aan. Ik weet haar te vinden als ik weer een thema uit wil en kan zoeken. Met het hart wijd open. Want door de sessies met Ariënne is dat geen zweverig of vaag begrip meer, maar iets waarvan ik nu heel gericht WEET hoe dat werkt bij mij.”

Hartegroet, 

Leonie