Sessies

Home  /  Sessies

Balanssessies

Werken met energie

Tijdens een sessie help ik je om je energie weer in balans te krijgen. Negatieve energie voeren we af en positieve energie laten we stromen. Ik help je verstoringen en blokkades in je energie zichtbaar te maken zodat je ze weg kunt nemen. Hierdoor kan je lichaam zichzelf weer herstellen. We ruimen je energiesysteem op, waardoor je je lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt.

Bij wat voor soort klachten kan een balanssessie helpen?

Voel je je slap en futloos en heb je weinig energie? Of heb je juist teveel energie en heb je moeite om hier mee om te gaan? Dan kunnen we samen aan de slag om het evenwicht weer te hervinden.

Balanssessies kunnen helpen bij uiteenlopende klachten zoals:

 • vermoeidheidsklachten
 • burn-out
 • slaapstoornissen
 • pijnklachten
 • psychische klachten
 • werkgerelateerde klachten
 • stressklachten
 • chronische ziekten
 • palliatieve zorg
 • fysieke klachten van diverse aard
 • slaap-, eet- en gedragsproblemen
 • angst, onzekerheid en paniekaanvallen

Voor wie is een balanssessie geschikt?

Iedereen kan er baat bij hebben, zowel volwassenen als kinderen. Ieder mens is anders en zo is iedere sessie ook anders. Ik spring snel in op jouw persoonlijkheid en mogelijkheden om te groeien en weer in evenwicht te komen.

Uniek zijn is juist wat jou zo mooi maakt!

Baby’s en kinderen tot 8 jaar

Baby’s en kleine kinderen hebben tijd nodig, Je kunt niet gehaast te werk gaan. Daarom plan ik altijd ruim de tijd in. We gaan spelen met divers kleurrijk speelmateriaal. Tijdens het spelen neem ik de onbewuste interactie tussen de gezinsleden waar. Van daaruit gaan we aan de slag om de energie weer in balans te brengen.

Vooraf bespreek ik met de ouders de vraagstelling om meer inzicht te krijgen. Indien gewenst ontvangen de ouders na de sessie een kort verslag.

Klik hier voor meer informatie

Kinderen vanaf 8 jaar en pubers

Met wat oudere kinderen en pubers kan ik vaak snel doordringen tot de kern. Kinderen kunnen van nature snel terugveren naar het juiste evenwicht in energie. We gaan op speelse wijze aan de slag met lichaam en energie. Ik maak gebruik van de onbegrensde fantasie waarmee kinderen kunnen voelen, denken en doen.

Klik hier voor meer informatie

Volwassenen

Bij een volwassene plan ik bij voorkeur een sessie van 70- 85 minuten. We gaan dieper in op jouw uitdaging op fysiek, emotioneel of spiritueel gebied. Vanuit je eigen kracht werken we aan de dingen die jou tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid je daarbij met mijn energie en kracht om te zorgen dat je weer vooruit kunt op jouw pad.

Tijdens deze balanssessie breng ik je weer in contact met jezelf. We gaan samen ontdekken wat je op fysiek, emotioneel of spiritueel vlak nodig hebt om te komen waar je wilt zijn. Tijdens deze sessie zit je relaxed in een stoel.

Klik hier voor meer informatie over volwassenen in balans

Online sessies

Woon je ver weg, ben je slecht ter been en heb je toch behoefte aan contact? Dan is er technologie! We kunnen je sessie ook via skype, whatsapp of telefoon houden. Het zal een andere beleving zijn, maar hee, laten we het avontuur aangaan  Enne, afstand in energie, is er nie!

Klik hier voor meer informatie over online sessies

Energie in beweging

Heb je wel eens gemerkt dat je omgeving effect op je heeft? Je ontmoet iemand, en na de ontmoeting voel je je blij en opgeladen. Of juist uitgeput en leeg. Andersom geldt dat net zo goed: ook jij beïnvloedt je omgeving. En ook dat is energie.

Hoe komt dat? Kan je dit beïnvloeden? En hoe kun je ervoor zorgen dat de energie van een ander geen ongewenst effect op je heeft?

Hier gaan we mee aan de slag!

Klik hier voor meer informatie over energie in beweging

Ondernemers

Het kan zijn dat je als ondernemer tegen dingen aanloopt die je succes in de weg staan. Tijdens deze sessie van 120 tot 145 minuten gaan we dieper in op de dingen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Er is voldoende ruimte om je verhaal te doen, je uitdagingen uit te spreken en je blokkades aan te geven. Op die manier komen we bij de kern van het probleem, waar we vervolgens mee aan de slag gaan. Als afsluiting bespreken we hoe je de zaken die we hebben aangepakt in je onderneming kunt toepassen.

Klik hier voor meer informatie over ondernemen in balans

Klik hier voor meer informatie over de regels omtrent Covid-19