Op afstand

Home  /  Op afstand

Sessies op afstand

Kan of wil je niet naar de praktijk komen? Geen probleem, we hebben de techniek aan onze zijde. Via telefoon, skype (beeldbellen) of whatsapp-bellen kunnen we op afstand aan de slag. 

Is dat anders? Ja. 

Werkt dat minder goed? Nee! 

In energie bestaat afstand niet. Ik hield al sessies van Groningen en Limburg tot Ethiopië en Australië. Allemaal naar grote tevredenheid.

Werkwijze

Bij het plannen van een afspraak-op-afstand bespreken we wat jij de prettigste manier van communiceren vindt. 

Op het afgesproken tijdstip zoek ik contact met je. Vooraf spreken we af hoe lang we de tijd nemen. Ik zet een timer als we starten, zodat we allebei grip op de tijd houden. 

Wat heb ik nodig voor een sessie?

Niet veel. Een plekje waar je niet gestoord kan worden en waar je comfortabel kunt zitten of liggen. Een deken voor als je het koud krijgt. Een glas water of een kop thee bij de hand. Een lege blaas 😉 en je telefoon, tablet of computer.

Tarieven

Je rekent de sessie af met een betaalverzoek. De factuur stuur ik je in de app.

45 minuten: € 39,50
60 minuten: € 52,50
85 minuten: € 73,50
Langer, uurtarief: € 52,50 per uur

Ervaringen

“Ik kom al jaren voor ontspanningssessies bij Ariënne. Even bijkomen en de rommel van de afgelopen periode opruimen. Mijn gewone afspraak kon niet doorgaan vanwege het corona-virus, maar ik had wél behoefte aan een sessie. 

Over een sessie op afstand was ik sceptisch. Ik geloofde niet dat het dezelfde resultaten zou geven als live. Ik boekte daarom een korte afspraak om het uit te proberen.

Binnen 10 minuten ontspande ik en de volgende dag voelde ik me net zo kiplekker als na een gewone sessie.

Mijn volgende afspraak staat al ingepland!”

“De sessie voelde voor mij als een verruimende reis waarbij je me energetisch begeleidde. Echt een mooie ervaring.

Ik voelde wat aandacht nodig had. Het was heel bijzonder hoe je me hints gaf en me mijn eigen energie liet voelen.

Na de sessie voelde het of mijn lichaam gemasseerd was/is (nu nog!), gloeiend en verwarmd. Ik voel meer zachtheid en doorstroming.

Dank je wel lieve Ariënne! ”

️Ariënne en ik deden al een aantal keer een sessie op afstand, via de telefoon en whatsapp. In energiewerk bestaat afstand niet, dus direct stond ze naast mij. Ze heeft me elke keer enorm geholpen.

Het is moeilijk om in woorden te vangen hoe dit werkt, ik zou iedereen dan ook aanraden om het gewoon een keer te proberen!

Ze lost feilloos blokkades op en helpt je weer in je kracht te staan, ze doorziet direct waar je staat en waar je mee bezig bent.
Ik ben enorm blij met en dankbaar voor deze hulp.