Mijn verhaal

Home  /  Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn naam is Ariënne, al vanaf mijn jeugd ben ik samen met mijn partner John. Samen kregen we drie heerlijke kinderen. Naast een familie- en mensenmens, ben ik dichter, kunstenaar, hooggevoelig, intuïtief, creatief, vol humor, positief en spontaan. Ik ben een omdenker. Ik kan bruisen van energie en de rust bewaren op de juiste momenten. Vanuit mijn chaos ontstaat creativiteit. Mijn passie is anderen te laten stralen. Ik voel anderen aan, ook als ze het contact met zichzelf een beetje kwijt zijn. Ik begeleid mensen om in hun eigen kracht terug te komen. Volgens mijn kinderen ben ik soms “best wel een beetje grappig gek”.

Ik ben een ervaringsdeskundige in het omzetten van (de last van) hooggevoeligheid  naar pure kracht. Ik viste mezelf letterlijk uit de diepte. Na een ernstige ziekte, waarin ik balanceerde op de grens tussen leven en dood, mijn wake-up call, kon ik niet anders dan naar mezelf gaan leren luisteren, iets wat ik nooit deed. Uit angst om niet begrepen te worden had ik mijn hooggevoeligheid weggestopt. Deze mocht ik terugvinden en verder ontwikkelen. Dat bracht een ketting aan reacties teweeg, waarvan de mooiste het openen van mijn helingskanalen vanuit mijn hart was en is.

Dit proces van spirituele groei, het herontdekken en accepteren van mijn gevoelige aard, ging het ook wel eens zo snel dat ik mij naakt voelde. Alles pikte ik op, helemaal niet grappig is dat! Ik startte dus deep down, en leerde hoe ik kon filteren. Heerlijk, want het is toch volkomen onnodig en onethisch om in het dagelijks leven van alles en iedereen op te pikken? Kortom: Been there, done that, felt it, lived it

Door deze ervaring en de ontvangen inzichten coach ik nu graag en effectief anderen om hun filters te ontwikkelen.

Maar als je bij mij in de praktijk komt voor een sessie, dan mag ik waarnemen zonder te filteren. Waarnemen wat jij mij wilt laten zien. Binnen jouw grenzen, jouw veiligheid en vanuit respect voor wie jij bent. Ik neem veel waar, symbolisch en werkelijk. Licht, donkerte, zwaarte, emoties en prachtige pure beelden. Als je komt met bijvoorbeeld een zere knie, kan ik een onderbreking in stroming oppikken, een zwaarte, er kan een emotie zichtbaar zijn.

Vanuit mijn levenservaring en eigen helingsproces ben ik in staat om gemakkelijk met je mee te bewegen, om je te coachen op jouw pad van bewustwording.

Jou coachen om in je kracht te komen, je gezicht te zien stralen, je lijf te zien stromen, daar ligt mijn drive!

Als basis heb ik een beroepsopleiding in de zorg. In mijn spirituele groeiprocessen heb ik een grote variatie aan opleidingen, coachingstrajecten en workshops gevolgd. Stap voor stap opende ik mijn eigen kennisbank en heb ik mijn eigen werkwijze laten ontstaan. Diverse alternatieve geneeswijzen kwamen en gingen, ze waren nodig in mijn groei en brachten me tot wie ik nu ben. En leren doe ik nog iedere dag!

Liefs Ariënne