Leidraad Covid-19

Home  /  Leidraad Covid-19

Beste cliënt,

Gelukkig mag ik je weer in de praktijk ontvangen. Het coronavirus is echter nog niet verdwenen. Om ervoor te zorgen dan jij én ik gezond blijven, heeft mijn beroepsorganisatie spelregels opgesteld voor onze veiligheid. Lees en respecteer deze spelregels. 

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat er tijd tussen afspraken is om de ruimte te luchten en te poetsen; 
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken; 
 • Neem bij voorkeur zelf een flesje water mee;
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat je partner thuis. Word je gebracht? Je chauffeur mag helaas niet mee naar binnen. Kinderen (van 6 tot 16 jaar) komen met maximaal één ouder; 
 • Neem zo min mogelijk spullen mee. Stop spullen die je niet nodig hebt weg in je tas of jaszak; 
 • Voor én na de sessie wassen jij en ik onze handen en onderarmen; 
 • Na iedere sessie maak ik contactpunten zoals de deurklinken, de deurbel en armleuningen van de stoelen schoon. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk; 
 • Online contact is zeker mogelijk, en heeft zelfs voorkeur. Met behulp van technologie kunnen we je sessie via skype, whatsapp, videobellen of telefonisch houden.
 • Een coachingsessie vindt plaats op 1,5 meter afstand. Indien afgesproken kan er fysiek contact mogelijk zijn; 
 •  Als je een afspraak maakt én vlak voor de afspraak stel ik je een aantal vragen over je gezondheid en je omgeving (triage).  Zo kan ik beoordelen of ik je veilig kan behandelen; 
 • Voel jij, of één van je gezinsleden je niet fit? Hoest je, ben je (licht) verkouden, heb je koorts of griepachtige verschijnselen? Blijf thuis. Twijfel je over je gezondheid? Blijf thuis. Stel anderen niet onnodig bloot aan besmettingsrisico’s. Neem wel even contact met me op, dan maken we nieuwe afspraken. Tot nader order breng ik geen annuleringskosten in rekening, ook niet als je om deze redenen de afspraak op het laatste moment afzegt.

Met vriendelijke groet,  

Ariënne

 

DISCLAIMER:

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.