Drie voor de prijs van één!

Home  /  Blog  /  Drie voor de prijs van één!

On januari 25, 2020, Posted by , In Blog, With Reacties uitgeschakeld voor Drie voor de prijs van één!

Je stapte binnen, vooraf had ik nog geen keuze kunnen maken of we op de grond met spelmateriaal aan de slag zouden gaan of dat je al op de stoel kon. Geen probleem, het spelmateriaal zette ik zichtbaar neer. En wist, komt goed.

Met je 6 jaar was je direct al heerlijk helder in wat je wilde.
Op de stoel met mamma en je baby broertje naast je. En ik, schoof aan de andere kant op de kruk.

Je had het na de geboorte van je broertje pittig zwaar met inslapen en loslaten bij het naar school gaan. Je moeder kon er de vinger niet opleggen wat er was.

We gingen in beweging en ontdekken wat er beter mocht. Al snel werd het duidelijk voor mij, en konden we op klein mensjes niveau dieper. We giebelden wat af, omdat je geweldig knap ging boeren. Eerst heel zachtjes, want tja hardop bij een vreemde mevrouw.
Ik zei je, weet je wel dat je hier hardop mag boeren, en zelfs scheetjes mag laten? Dat dat gewoon gebeurt als we in je lijfje gaan opruimen?

Nou, dat liet je je geen 2x zeggen. En je liet je lijfje zijn werk doen, inclusief windjes en boertjes. Je voelde hoe ze je lucht gaven.

En ineens, grote ogen van verbazing toen je voelde hoe je lijfje zich hervulde. Je voelde ook dat je dit zelf deed, en ik bevestigde je daarin. Je genoot van de tintels die het je gaf.
Precies op het moment dat jij in je lijfje terugstroomde, viel je broertje in diepe slaap. Instant, paf poef, in diepe rust.

Hoezo, wennen naar een nieuwe eenheid,  mooi hè hoe dat gaat!

De feedback die een paar dagen later terug kwam: Het slapen gaat weer als vanouds, school in gaat nu zonder drama, en baby broertje slaapt vanaf dat moment ook beter!

#vertrouwen #gezinsuitbreiding #baby #indeknoop #slechtslapen #veranderingen #laatmaarstromen #balanscoach #kindenbalans #gezininbalans #energiewerk #intenswaarnemen #drievoordeprijsvanéén 

Comments are closed.