Moet dat nou?

Home  /  Blog  /  Moet dat nou?

On januari 2, 2020, Posted by , In Blog, With Reacties uitgeschakeld voor Moet dat nou?

12 jaar, al lekker aan het puberen. Met jezelf en de steeds groter wordende wereld in de knoop rakend. Je stapte binnen, samen met je moeder. Met een blik in je ogen, moet dat nou… Best wel een beetje gaar van de rij aan therapeuten waar je al eerder was.
Mag ik erbij blijven? Vroeg je moeder.
Dat is wat jullie fijn vinden, voor mij maakt het niet uit, was mijn antwoord.

Je gaf aan dat je zo’n last hebt van al de stemmingen en energieën in school. Dat dit nog sterker voelt dan op de basisschool. En vooral dat je wilt snappen wat er dan met je gebeurt.

We zijn op ontdekkingstocht gegaan in hoe jij jezelf sterker neer kunt zetten in jouw energie veld. Zodat prikkels je minder sterk raken. Ik keek met je mee, daagde je uit. Liet je ervaren dat jij ‘ in control’ kúnt en mag zijn. Wat er gebeurt, en hoe je hier op kunt reageren vanuit jouw energie.

Jouw verbazing tijdens de sessie en het compliment wat je moeder doorgaf in de avond waren ontroerend.

Mam, ze ziet en voelt zo goed mee! Het klopt gewoon allemaal. En dan kan ze ook nog uitleggen zodat ik het eindelijk snap!

Je hebt nu een stuk gereedschap ontdekt, vanuit jezelf, waarin je jezelf steeds opnieuw in balans kunt zetten.
Je begrijpt nu wat er gebeurt als je meegezogen wordt in de emoties van anderen. En bovenal hoe je jezelf daarvan kunt distantiëren en bij jezelf kunt blijven.

Comments are closed.