Donker…

Home  /  Blog  /  Donker…

On januari 2, 2020, Posted by , In Blog, With Reacties uitgeschakeld voor Donker…

Toen ik naar je toe reed voelde alles zo zwaar. Ik zag vrijwel geen lichtpuntjes meer. Wilde bijna omkeren halverwege. Want ja, balanscoaching?

Iedereen om mij heen zei, dat is toch nix.
Zodra ik binnenstapte in jouw ruimte werd ik direct emotioneel. Zo raar, ik kende je alleen vanuit ons korte mailcontact voor een afspraak. En emotioneel worden, in het openbaar, no way!

Ik mocht gaan zitten, kort vertellen wat mij bij jou bracht, wat ik wilde inzetten in deze sessie.

Ik zei, ik wil weer leven!

Wat er toen allemaal gebeurde kan ik met geen pen beschrijven. Binnen 10 minuten voelde ik van alles gaan stromen en tintelen in mijn lijf. Mijn benen gingen lood wegen, het gevoel of er twee gewichtjes aan mijn voeten hingen. En jij, jij benoemde elke stap. Je waarschuwde mij op tijd, “schrik niet je gaat het zo voelen tintelen en dat is héél oké.”

Het licht ging letterlijk aan in mij ofzo. Ik opende zelfs even mijn ogen om te kijken of er een lamp op gericht werd. Het was IN MIJ!

Wowwww 😍😍😍

Vervolgens daagde je mij uit om te voelen in mijn lijf , en ik voelde zoveel! Je maakte mij bewust dat ik eigenlijk alleen naar buiten gericht was. Terwijl het in mij gebeurt.

Er kwamen allerlei emoties omhoog, en je coachte mij er dwars doorheen. De manier die je daarvoor gebruikte, -lekker Jip en Janneke-, zei je. Was zacht en heel snel.

Ariënne, 4 dagen later zinder ik nog na. En verbaas mij nog steeds dat we dit allemaal in 1.5 uur konden doen. Ik voel weer leven! Mijn omgeving ziet mij weer stralen en van weggedoken musje weer aanwezig zijn.

Tot snel! Dit smaakt naar meer 

(Uit de praktijk mailbox (Met toestemming, anoniem geplaatst))

Comments are closed.