Inkijkje energie workshop

Home  /  Blog  /  Inkijkje energie workshop

On december 6, 2019, Posted by , In Blog, With Reacties uitgeschakeld voor Inkijkje energie workshop

Sinds enkele maanden zijn er energie workshops. Superfijne momenten om te verbinden met andere mensen die ook graag willen begrijpen wat er gebeurt als energie stroomt.
Soms een onderwerp wat we uitdiepen, en in een geleide meditatie als heling in ons bewustzijn laten ontwaken.

We ‘deden’ laatst een uitzoekronde zelfvertrouwen. Wat een mooie verhalen kwamen er omhoog. Wat konden we daardoor fijn met elkaar hier verbanden in ontdekken. Aangezien de groep toen uit vrouwen bestond was dat vanuit het vrouwelijke gezien, met al onze vrouwelijke struggles/ angsten/ welles nietesen en zo meer. Mijn vraag was op een bepaald moment: ‘En hoe zou je mannelijke partner hier mee omgaan?”, heel anders, dat moge duidelijk zijn. Daar kunnen we vast wat van leren .
Ergens tussen het ♂️ en het ♀️ mogen we misschien wel uitkomen in hoe we in struggles staan.

De andere keer gaan we dan weer aan de slag met opdrachten.

De opdrachten zijn gericht op dagelijkse dingen. Hoe sta en blijf jij in je energie als er gedoe is om je heen. Hoe kun je je kinderen steunen in hun processen. Wat gebeurt er als je iets doet. Wat er gebeurt er als je iets juist laat.

Tof!!! Soms zet een opdracht ons echt tot diep nadenken. Dan ontstaat er iets wat onverwacht is, nieuw juist door het elkaar versterken. Dat gaan we uitpluizen. Het is een echt samen, aangezien ieder zijn eigen unieke ervaringen en kennis meeneemt en in mag brengen. (Ik ben niet de juf 🤭, we zijn elkaars juf en meester)

Kortom, met elkaar, in verbinding ontdekken/ helen en delen 

De data vind je hier 

In het nieuwe jaar zou ik graag ook de workshop werken met energie weer op willen pakken. Ook hiervan is de basis kennis delen, en daadwerkelijk met elkaar aan de slag op de behandeltafel .

Comments are closed.