Uit de praktijk

Home  /  Blog  /  Uit de praktijk

On november 6, 2019, Posted by , In Blog, With No Comments
Hoe diep durf jij jouw heling in de ogen te kijken?

Kracht, ieder mens bezit dit in ruim voldoende mate. Al lijkt dit soms niet zo te zijn.
Het is vaak de drempel van -wat wel en niet geoorloofd is- die je belemmerd om in in je grootste helingskracht te komen.

Nog te weinig ontmoet ik mensen die dit echt VOL durven te laten ontstaan! Die echt los durven te laten en bijna in vrije val diep naar binnen durven. Zo enorm bevrijdend! Zo prachtig om zo’n proces te mogen begeleiden. Al mijn power mag dan aan om samen aan de slag te gaan, niks geen dimstand, ook ik ga dan vol gas om jou te begeleiden

Ik volg je, ik draag je, ik wieg je, ik jank desnoods met je mee zodat jouw tranen nog meer durven, ik duw je liefdevol verder je pijn in zodat jij het nog dieper kunt ruimen, en ik help je met dat ruimen, ik coach je als je vertwijfeld raakt over de pijn die je lichaam je laat ervaren -die diep opgeslagen emoties die je voelbaar maakt je doet het goed! Terwijl ik je nog beter vasthoud, aanraak, help wiegen, help loslaten.

Daar ontstaat zulke pure krachtige helingsmagie, magie die kantelingen naar heelheid instant laten ontstaan.
Als stormen die alles wat klaar is ruimen.

Geloof mij het kan zo enorm helend zijn om gewoon de kracht van je lichaam te volgen. Om tijdens een sessie de boeren of scheetjes gewoon te laten klinken. Om je lichaam in beweging te laten komen.
*-mag dat? JA!
* -ik kan dat niet hoor! Probeer het, je kunt het, het MAG hier!
*-een blik van verbazing. Ik vind het oké, je hoort mij toch ook soms, het is je lichaam wat praat!

Om zo diep de angsten van je onderbuik in te duiken dat het soms het gevoel geeft of je persweeën hebt (ja zelfs mannen!), en je de ellende als energie je lijf uit voelt sijpelen.

Om de golf van beweging die je lichaam laat ontstaan gewoon te laten golven, en letterlijk te gaan trillen. Trillen, overigens een beproefde fantastische manier om trauma te resetten!
* kijk naar de natuur, als een dier zich te barsten schrikt, gaat die als het weer veilig is hevig staan te trillen. En trilt zo het verse trauma zijn lijfje uit. En gaat opgeruimd verder met zijn leven, zelfs na een levensbedreigende situatie! Wij zijn ook dat vanwege -niet netjes- verleerd!
– Ik krijg er de bibbers van- en dat dan alleen uitspreken en de bibbers onderdrukken, herken je dat? Ik deed dat zelf ook lang, maar nu niet meer omdat ik heb ervaren hoe waanzinnig dit opruimt!

En denk nu niet dat het altijd zo gaat , nee zulke KABAM sessies zijn er zoals ik al zei onvoldoende. Omdat we het vaak verleerd zijn om zo diep in ons lichaam te durven waarnemen. Maar als je mee durft te gaan, op jouw manier, en dat zal voor de ene mens zacht zijn middels aanrakingen en beweging. En voor de andere mens zoals hierboven KABAM, mag je ervaren dat veel dan direct transformeert. Door inderdaad de krampen door je lijf te laten gieren en dit te omarmen. Door je te durven laten wiegen en hierin te ontspannen.

Altijd mag je op jouw manier in een sessie jouw deuren openzetten om los te laten om opgeruimd en in balans weer maar huis te kunnen. Veilig, gezien, in aandacht gecoacht.

En hoe dat ontstaat, dat bepaal jij! Ik volg en klets je erdoor. 

Liefs,
Ariënne 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.