Oktober en turbulentie, uit de praktijk

Home  /  Blog  /  Oktober en turbulentie, uit de praktijk

On oktober 6, 2019, Posted by , In Blog, With No Comments

Oeeee, het is oktober!
Voor de kleintjes en de gevoelige typetjes dé maand waarin je het gevoel kunt krijgen dat alles zwaarder is. De maand waarin je veel sterker negatieve gevoelens en gedachten kunt ervaren. De maand waarin ik veel vaker dan gemiddeld ouders op de app of mail heb over nachtmerries en angsten bij kinderen.

Waarom? Misschien hoorde je nog nooit van Samhain, maar ongetwijfeld wel van Halloween of Allerzielen/ Allerheiligen. In deze is er een raakvlak met donker.
Vanuit de traditie van Samhain is de zienswijze: de sluiers tussen licht en donker zijn dun waardoor zwaardere energieën zich gemakkelijker kunnen manifesteren. Er is nu veel meer waar te nemen dan gemiddeld in de andere maanden lukt.

Enne yin en yang hè, het mag er beide zijn. Zonder donker geen licht.

De natuur doet er vervolgens ook nog eens een stapje bovenop door sneller donkerder te worden, en blaadjes te laten vallen…
Kijk die kennen we ook vast allemaal, “de blaadjes vallen daarom zal ik mij zo neerslachtig voelen”…

Kun je er ook iets mee, om jezelf hierin te steunen?
Jazeker! Een tip & trick in simpele taal, maak het maar beeldend voor jezelf met onderstaande woorden:

Visualiseer vanuit jezelf een mega grote lichtkoepel van liefde.

Let op, die ontstaat vanuit je liefde/ hart en werkt het beste als je vanuit overvloed denkt.

Een mooi beeld wat ik vaak geef:

Jouw hart is een emmer, liefde de kraan van overvloedig wit licht, jouw emmer stroomt over in je lichaam (speciekuip waar je emmer instaat) , je kraan staat nog steeds aan, je emmer blijft vol, blijft overstromen, je speciekuip (lichaam) raakt/ blijft vol en stroomt over. Stroomt over in een groot zwembad, (je omgeving/ huis).

Je maakt zo een soort filter waar zware energie nix mee wil, er zelf het liefste een blokje voor omloopt ✔

En denk nu niet als je een ouder bent, nou ik maak een fijne bubbel en die GEEF ik aan mijn kind, die werkt dus fijn niet. Daarmee gaat het stuk overvloed verloren. Die emmer, een lege emmer in dat geval, je gaf de inhoud weg, tja die stroomt niet echt prima over toch.

En kom je dan dan nog niet uit?
Dan kijk ik graag met jou en/ of je kind mee. 


#balanscoach #balansenkind #praktijkdag #balansengezin #oktober #angsten #spookjes #lichtendonker #lichtbulb #Zonnestraaltjes #praktijk #sessie #coaching #ikkijkmetjemee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.