Chemo, uit de praktijk

Home  /  Blog  /  Chemo, uit de praktijk

On juni 6, 2019, Posted by , In Blog, With No Comments

Met enige regelmaat komen er mensen die een traject van chemotherapie of bestralingen volgen. Er komt zoveel op je af dat ondersteuning in energie heel fijn is.
Of de partner van iemand die behandelt wordt heeft behoefte aan ontspanning, ontladen en balans.

Kanker, voor velen beladen. Wat maakt iemand door?
Wat voor gevoelens komen er vrij?
Hoe ongelofelijk beroerd kun je je voelen?

Het is dan zo fijn om regelmatig je rust te vinden in de praktijk. Te werken aan datgene wat aan emoties, fysieke klachten en angsten voorbij komt.

In deze periode wordt je ultiem uitgedaagd om bewust met je heling aan de slag te gaan. En heling wil niet altijd zeggen dat je door leeft, het kan ook de weg naar vrij overgaan in de dood vrijmaken.
Intens mooie processen van bewustwording worden in deze sessies geopend.

En ja, hoe intens het kan zijn weet ik zelf maar al te goed, been there. Lotgenoot, in volle begrip voor jouw zwaarte.

Iemand vroeg mij pas vind je dat niet ontzettend zwaar werken in sessies waarin kanker centraal staat? Mijn directe antwoord recht uit mijn binnenste, nee, “Je grootste power in heling delen ligt daar waar je het zelf transformeerde, dat laat je dan toch niet liggen.”

Naast de hands on sessies is ook ruimte voor afstandmomenten, dan kom ik in gedachten even naast je staan. En ben je niet in staat om zelf te komen en je woont in de omgeving, dan kom ik naar je toe.

#kanker #cancersurvivor #balans #chemotherapie #bestraling #praktijk-zonnestraaltjes #stervensbegeleiding #bewustwording #ontspannen #ziekteprocessen #lotgenoot #kankerinhetgezin #partner #zonnestraaltjes #naast jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.