Ervaringsverhaal volwassene in balans

Home  /  Ervaringen  /  Ervaringsverhaal volwassene in balans

On februari 20, 2018, Posted by , In Ervaringen, With Reacties uitgeschakeld voor Ervaringsverhaal volwassene in balans

Ik weet nog goed hoe ik twijfelde. Doe ik het wel of doe ik het niet. En wat ben ik blij dat ik ben gegaan, wat was het spannend de eerste keer. Maar de rust die over je heen komt is zo fijn. Ik was mezelf kwijt. Geen idee meer wie mijn eigen ik was. Samen op ontdekkingsreis. Iedere keer weer nieuwe ontdekkingen, verbaast over wat ik met mijn lichaam kon. Maar vooral veel leren over mezelf. Wie ben ik en wat vind ik fijn. Ik neem nu mijn plek en ruimte in, ik mag er zijn. Vertrouwen in mezelf. Dit alles had ik zonder jou niet kunnen doen en nog steeds maken we stappen en hebben we lol. Het heeft mij veel gebracht zowel in werk als privé. Ik ben veranderd, zichtbaar voor de buitenwereld. Maar als allerbelangrijkste voelbaar in de kracht in mijzelf.

Agnetha Doense

Comments are closed.