Ervaringsverhaal volwassene in balans

Home  /  Blog  /  Ervaringsverhaal volwassene in balans

On februari 20, 2018, Posted by , In Blog, With Reacties uitgeschakeld voor Ervaringsverhaal volwassene in balans

Gedurende mijn chemotraject ging ik regelmatig naar Ariënne voor Balans sessie. Het was fijn en ontspannend. Ik had de ruimte om over mijn angsten en zorgen te praten. We lachten, we huilden.
Ook gingen we in sessies als ik mij sterk voelde de diepte in en ruimden veel oude emoties op. Dat gaf keer op keer ruimte. Als ik te slap was om te komen dan hadden we app contact, we hadden de afspraak dat ik dan alleen maar een zonnetje hoefde te verzenden . Zoals Ariënne dan zei, dan kom ik even in gedachten naast je zitten en leg een arm om je heen. Verbazend genoeg voelde ik dan dezelfde energiestroom op gang komen in mij die ik ook voel als we ontmoeten.

Comments are closed.