Ervaringsverhaal volwassene en ondernemer in balans

Home  /  Ervaringen  /  Ervaringsverhaal volwassene en ondernemer in balans

On februari 20, 2018, Posted by , In Ervaringen, With Reacties uitgeschakeld voor Ervaringsverhaal volwassene en ondernemer in balans

Ik ben psycholoog. Als mensen mentaal en emotioneel weer op de rit zijn en toch nog meer verdieping nodig hebben, dan verwijs ik hen naar Ariënne. Energetisch is er altijd nog zoveel winst te behalen het kan altijd beter. Soms blijven er angsten en onzekerheden maar bestaan ongeacht wat ik met de mensen heb bereikt. Dan verwijs ik hen naar Ariënne.

Als er zeer jonge kinderen onverklaarbare klachten hebben, angsten, eczeem, slapeloosheid, iets wat niet verenigbaar is met het kind of de leeftijd: dan verwijs ik naar Arienne. Arienne kan op een heel ander level communiceren met het kind en het uitleggen wat de bedoeling is en hoe het zichzelf kan helpen of geholpen kan worden.

Kortom Ariënne is mijn doorverwijsadres voor moeilijke cliënten die net nog iets meer nodig hebben en vaak bij haar vinden.

Als cliënt:

Ik ben hulpverlener van beroep en kom veel verschillende problemen tegen en werk daar ook mee. Daardoor ben ik mij bewust dat ik ook mijzelf een onderhoudsbeurt hoor te geven. Bij Ariënne kom ik om de vijf weken om mijzelf energetisch op te schonen. Elke keer is het weer een avontuur en mogen we bijzondere dingen opruimen en opschonen. Vaak gaat er dan ergens op mijn lijf iets niet goed voelen. Dat is ons startpunt. Vele levenslessen heb ik al geleerd en inzichten gekregen. Door wat ik zelf meemaak, kan ik ook weer dieper werken met mijn cliënten.

Comments are closed.