Ervaringsverhaal ondernemen in balans

Home  /  Ervaringen  /  Ervaringsverhaal ondernemen in balans

On februari 20, 2018, Posted by , In Ervaringen, With Reacties uitgeschakeld voor Ervaringsverhaal ondernemen in balans

De zoektocht van de massagetherapeut in haar praktijk. Onzeker of ze wel de juiste persoon voor de job was. Haar praktijk liep voor geen meter. Waardoor de negatieve spiraal groter werd. Nog maar een cursus. Die haar ook niet de zekerheid gaf dat ze deed waar ze goed in was. De mensen die onder haar handen komen voelden zich herboren, maar na iedere sessie was ze vermoeider. Ze kan het WEL, maar ze voelt het niet. Ze loopt leeg. Wat zit daarachter? Dat zochten we uit.

In deze casus was de onderliggende trigger vooral het niet goed voor het eigen energieveld zorgen. Als je met je handen en aandacht met anderen werkt. En daar ook nog je hart voor opent, dan kun je zomaar van alles van de ander oppikken. Hartstikke lief hoor van deze therapeut. Maar o, zo onhandig en onnodig voor beide partijen.

Samen zochten we naar haar tools waarmee ze in haar kracht kon staan, haar energie in balans kon gaan houden. Niet meer de zware energie van cliënten absorbeerde. Maar adequaat hielp met opruimen en afvoeren. Vanuit dit stevige fundament kon ze gaan bouwen. En binnen twee maanden stroomde haar praktijk vol. Hierdoor groeide haar vertrouwen, ze merkte dat ze nu haar energie behield ook al werkte ze uren achter elkaar. En was ze blij dat haar praktijk toen vrij leeg was. Ze was zich bewust dat ze anders om was gevallen.

Comments are closed.