Ervaringsverhaal baby 4 maanden

Home  /  Ervaringen  /  Ervaringsverhaal baby 4 maanden

On februari 19, 2018, Posted by , In Ervaringen, With Reacties uitgeschakeld voor Ervaringsverhaal baby 4 maanden

Er kwam een baby van 4 maanden bij me in de praktijk. Zonder aanwijsbare oorzaak had ze last van angstig ontroostbaar huilen en ze kon vrijwel niet in een diepe slaap komen.

Haar moeder gaf aan ik krijg haar niet getroost, ze lijkt wel in een eigen wereld, dat is toch gek bij zo’n klein kindje? Ze kwamen samen in de praktijk. Bij binnenkomst een vermoeid uitziende moeder en een onrustig kindje. We kozen voor op schoot. En mijn handen gingen op onderzoek uit.

Ken je de term, landen in jezelf? Nou dat was in basis de start. Zachtjes liet ik de energie in frequentie stijgen zodat er een uitnodiging op energieniveau ontstond waarbinnen het kindje kon verbinden met hele lijfje.

Zodra ik dit zag gebeuren plofte ze instant in een diepe slaap. Moeder verbaasd, wat voelde ik nou? Kijk nou ze slaapt zomaar! In de rust van slaap voelde ik verder. En kwam bij bovenste deel rug/ nek uit. Ik vroeg hoe de geboorte was, dit bleek een ‘sterrenkijker’ bevalling te zijn geweest. Het hoofdje heeft dan niet de meest soepele richting bij het proces van uitdrijving en geeft regelmatig last na geboorte zoals ontroostbaar huilen/voorkeurshouding/slecht slapen. Op energieniveau brachten we een correctie aan en ik gaf het advies om regulier ook te laten behandelen. Verder gaf ik moeder tips en leerde haar hoe ze vanuit haar hart haar kindje kon steunen.

Na een week kreeg ik terugkoppeling van de moeder:
Na de sessie was het ontroostbare huilen weg, slapen ging stukken beter. Moeder voelde meer haar balans.

Na 2 maanden kreeg ik weer terugkoppeling:
Een fysiotherapeut met ervaring met baby’s en nekklachten was bezocht. Wervels en atlas eerste maal gecorrigeerd, en er zouden nog twee afspraken volgen. Na de eerste correctie door de fysiotherapeut was het een tevreden baby.

Comments are closed.